Uptrends App voor Android

U heeft constant toegang tot alle server gegevens van uw website, inclusief uptime, fouten en laadtijd.

Android loves Uptrends

Wees de baas over al uw monitoringgegevens
met handige pushberichten.

Alles is beschikbaar op uw Android-telefoon.
Uptime overview

Ontvang direct een overzicht van de status en fouten van uw website en servers

Uptime overview

Laadtijd grafieken maken het gemakkelijk om de huidige performances van uw website te analyseren.

Controleregel status

Met de Android app kunt u altijd en overal snel de status van al uw websites en servers checken. Als u veel probes in uw account heeft, kunt u gemakkelijk zoeken naar een specifieke probe.

Controleregel overzicht

Klik op een controleregel om snel vitale performancebeoordelingsmaatstaven te inspecteren zoals de status, het totaal aantal fouten, beschikbaarheid en laadtijd in de afgelopen 24 uur. Klik op de Bewerken-knop om de belangrijkste eigenschappen van de probe te bewerken, of de probe en de bijbehorende meldingen uit te schakelen.

Laadtijd

Detecteer snel trage pagina-laadtijden: het laadtijd overzicht toont de gemiddelde totale tijd en gemiddelde resolve time voor de periode die u kiest. U kunt overschakelen van een gedetailleerde weergave per uur naar meerdere dagen of een maandweergave.

Controleregel beschikbaarheid

Bekijk de gemiddelde beschikbaarheid van een URL, transactie of server in een gedetailleerde grafiek voor een bepaalde periode.

Beheerinstellingen

U kunt eenvoudig controleregels of meldingen uitschakelen vanuit het detailscherm van een controleregel. In het instellingengedeelte van de Android app kunt u de meldingsinstellingen veranderen, de groepsfilter instellen of een controleregel toevoegen.

Pushberichten

Ontvang meteen meldingen op uw Android-telefoon via pushberichten om op de hoogte gebracht te worden van eventuele uitval of performanceproblemen.

Additional information

Updated

October 16, 2013

Size

806k

Current Version

1.06

Requires Android

2.2 and up