Uptrends App voor iPhone

U heeft dag en nacht toegang tot alle website performance- en servergegevens, inclusief beschikbaarheid, status, fouten en laadtijd.

Wees de baas over al uw monitoringgegevens
met handige pushberichten.

Alles is beschikbaar op uw iPhone of iPad.
Uptime overview

Ontvang direct een overzicht van de status en fouten van uw website en servers.

Uptime overview

Laadtijdgrafieken maken het gemakkelijk om de huidige performances van uw website te analyseren.

Controleregel status

Met de iPhone app kunt u altijd en overal snel de status van al uw websites en servers checken. Als u veel probes in uw account heeft, kunt u gemakkelijk zoeken naar een specifieke controleregel.

Controleregel overzicht

Klik gewoon op een probe om snel vitale performancebeoordelingsmaatstaven te inspecteren zoals de status, het totaal aantal fouten, beschikbarheid en laadtijd in de afgelopen 24 uur. Klik op de Bewerken-knop om de belangrijkste eigenschappen van de probe te bewerken, of de probe en de bijbehorende meldingen uit te schakelen.

Controleregel beschikbaarheid

Bekijk de gemiddelde beschikbaarheid van een URL, transactie of server in een gedetailleerde grafiek voor een bepaalde periode.

Laadtijd

Detecteer trage pagina-laadtijden snel: het laadtijd overzicht toont de gemiddelde totale tijd en de gemiddelde resolve time voor de periode die u kiest. U kunt overschakelen van een gedetailleerde weergave per uur naar meerdere dagen of een maandweergave.

Pushberichten

Ontvang meldingen op uw iPhone via pushberichten. U krijgt automatisch bericht van eventuele uitval of performanceproblemen.

Beheer instellingen

U kunt eenvoudig controleregels of meldingen uitschakelen vanuit het detailscherm van een probe. In het app-instellingengedeelte kunt u de meldingsinstellingen veranderen, een groepsfilter instellen of een controleregel toevoegen.

Additional information

Updated

September 13, 2013

Size

3.8 MB

Current Version

1.06

Requires iOS

5.0 and up