Gebruik Uptrends, waar u ook bent.

Gemakkelijk te beheren, bekijk uptime en ontvang pushberichten. . . Alles is beschikbaar via iPhone, Android en Windows Phone apps.

Er zijn momenten waarop het niet mogelijk is om rapportages op uw Pc bekijken. Voor die momenten hebben we de gratis Uptrends app voor iPhone, Android en Windows ontwikkeld. U kunt instellingen gemakkelijk beheren, de uptime bekijken en pushberichten ontvangen in het geval van een storing, gewoon op uw mobiele telefoon of tablet. Wij geven u toegang van uw kantoor tot het strand.

Free
Uptrends Website Monitoring iPhone App
iPhone, iPad & iPod Touch

Uptrends App voor iOS

U heeft dag en nacht toegang tot alle website performance- en servergegevens, inclusief uptime, fouten en laadtijd. Download onze gratis iOS-app en gebruik deze op uw iPhone of iPad. Beheer eenvoudig de instellingen van uw Uptrends account. Ontvang pushberichten in het geval van een probleem met uw website of server.

Android

Uptrends App voor Android

Uptrends biedt u de mogelijkheid om uw website performance altijd en overal volgen. U kunt nu dus die laptop dichtklappen en het kantoor verlaten. Met Uptrends heeft u alles onder controle. Download gewoon de gratis Android app uit de Google Play Store. Bekijk de Uptrends status-, fout- en laadtijd rapportages en beheer instellingen op uw Android telefoon.

Uptrends Website Monitoring Android App
Uptrends Website Monitoring Windows Phone App
Windows Phone

Uptrends App voor Windows Phone

U kunt gemakkelijk met een paar klikken uw Uptrends account op u Windows Phone beheren. U bent ook in staat om gedetailleerde rapportages over fouten, status en de laadtijd te bekijken. Als uw website of server niet beschikbaar is, wordt u onmiddellijk in kennis gesteld. Download onze Windows Phone app vandaag!