Krijg de antwoorden met Uptrends netwerk, server en website monitoring.

Hoe snel is mijn site vanuit Azië?
Is mijn server nu bereikbaar?
Welk script vertraagt mijn website?
Kan de klant nog steeds inloggen?
Wat is de CPU load van mijn Linux server?
Web Application Monitoring
Beveiligde checkout mislukt
5,421 ms
New York
Beveiligde checkout mislukt
6,224 ms
Amsterdam
OK
1,121 ms
Shanghai
OK
1,198 ms
Los Angeles
Laadtijd overschreden
6,204 ms
Berlijn
Laadtijd overschreden
7,431 ms
Sydney
OK
4,926 ms
Moskou
Login mislukt
4,702 ms
Londen
Login failed
3,702 ms
Shanghai
OK
4,926 ms
Stockholm

Website Monitoring

Weet als eerste als uw website niet bereikbaar is!

Uptrends is een provider van website monitoring software vanuit de Cloud. Monitor uw website vanaf meer dan 179locaties wereldwijd, om de langst mogelijke beschikbaarheid te garanderen, allemaal vanuit het perspectief van de eindgebruiker. Monitor website uptime, optimaliseer website laadtijden, analyseer fouten en ontvang meldingen, zelfs met een echte browser. U kunt ook website performance, een web applicatie, client certificaten of web services (SOAP) monitoren. De Uptrends website monitoring service brengt u geavanceerde oorzaakanalyse, inclusief automatische traceroutes en screenshots van fouten.

Web Applicatie Monitoring

Monitor meerdere stappen op uw website met een echte browser

De Uptrends web applicatie monitoring dienst laat u eenvoudig meerdere stappen op uw website monitoren, zoals inloggen, formulieren, zoeken en winkelmandjes. U kunt snel vaststellen of een bepaalde stap een probleem heeft of te traag is. U kunt zelfs scripts maken met onze downloadbare Transactie Recorder.

Web Application Monitoring
Web Performance Monitoring

Web Performance Monitoring

Garandeer een snelle website laadtijd

Gebruik Uptrends om web performance- met een echte browser - vanaf 179locaties wereldwijd te monitoren. Onze gedetailleerde watervalrapportages tonen u precies welke elementen en externe scripts uw website vertragen. Gebruik onze web performance monitoring dienst vanuit de Cloud om website laadtijden te optimaliseren en ervoor te zorgen dat uw bezoekers de webervaring krijgen die ze verdienen!

Interne Netwerk Monitoring

Een netwerk en server monitoring dienst die direct werkt

Wij bieden een agent-gebaseerd netwerk en server monitoring dienst die direct werkt vanuit de Cloud. Optimaliseer uw netwerk performance en krijg met onze krachtige netwerk en server monitoring dienst, uitgebreid inzicht in de beschikbaarheid, fouten en responstijden van uw netwerkapparaten. Voer snel een diepgaande analyse uit en los realtime fouten op. Monitor dag en nacht de beschikbaarheid van uw netwerk, website en servers, en krijg direct meldingen die netwerk downtime zullen helpen voorkomen. Meer informatie over netwerk monitoring en server monitoring.

Internal Server Monitoring
External Server Monitoring

Externe Server Monitoring

Externe server monitoring vanaf 179 locaties, detecteert vroegtijdig performance problemen.

Uptrends' externe server monitoring diensten helpen u met het monitoren, fouten detecteren, ontvangen van meldingen en het analyseren van rapportages met betrekking tot de performances van uw server. Dag en nacht server monitoring detecteert performance problemen vroegtijdig, zodat u ze kunt aanpakken voordat ze schade veroorzaken. Dit zorgt ervoor dat uw servers dag en nacht draaien. Uiteraard zal uw server worden bewaakt vanuit de Cloud, er is dus geen noodzaak om nieuwe hardware te installeren. Uptrends monitort uw server van buiten de firewall en vanuit meer dan 179 locaties wereldwijd. Meer informatie over externe server monitoring.

Website Security Monitoring

Wanneer uw website wordt aangevallen, moet u dit meteen weten!

Wanneer uw website wordt aangevallen, is tijd van belang. U zou niet hoeven te wachten op kritische informatie. Uptrends voert dag en nacht website security monitoring uit op de beschikbaarheid en de performances van uw DNS server. Uptrends kan ook een SSL certificaat en de eigenschappen hiervan bewaken. Het is belangrijk om DNS te monitoren, evenals SSL certificaten als onderdeel van uw website security strategie. In het geval van een probleem, zal Uptrends direct meldingen naar u verzenden in overeenstemming met uw escalatieschema. We dienen als het vroegtijdig waarschuwingssysteem voor uw websites en netwerk.

Website Security Monitoring
SLA Monitoring

SLA Monitoring

Controleer de SLA doelstellingen met een onafhankelijke derde partij

Controleer uw SLA overeenkomst met onafhankelijke, objectieve website monitoring van een onpartijdige externe partij als Uptrends. Met Uptrends Insight kunnen uw klanten zelfs hun eigen online rapportages bekijken en alerts ontvangen.

Neem Uptrends overal mee naartoe,

u weet als eerste wanneer een probleem zich voordoet.

Ontvang SMS alerts en e-mail alerts of ontvang push notificaties met behulp van onze gratis apps. Wij hebben gratis apps ontwikkeld voor iPhone, Android en Windows zodat u eenvoudig uw instellingen kunt beheren, de uptime status van uw sites en servers kunt bekijken en push notificaties kunt ontvangen bij problemen. Alles eenvoudig op uw smartphone.

Website Monitoring Alerts by SMS, E-mail and Mobile Apps
Customizable Website Monitoring Dashboards

Creëer aangepaste rapportages
in een aantal kliks

Gebruik de data waar en wanneer u wilt, zonder enige moeite

Uw account bevat standaard verschillende dashboards. Met aangepaste dashboards kunt u uw metrics en dashboards precies aanpassen naar uw eigen wensen. Omdat onze dashboards automatisch verversen, is er geen vertraging tussen wat u ziet en wat er daadwerkelijk gebeurt in onze tool. Deel rapporten met uw collega's door te exporteren naar PDF en Excel of plan automatische rapporten in.

End user perspective

Wereldwijd netwerk

Bij het monitoren van uptime en laadtijden betekent locatie alles. Dat is waarom Uptrends is ontwikkeld voor het monitoren van uw website, netwerk en servers vanaf meer dan 179 locaties wereldwijd. Om zo de beste eindgebruikers ervaring na te bootsen.

Multi-user accounts

Meerdere gebruikers

Deel uw netwerk, server en website monitoring dashboards met uw collega's, of geef uw klanten toegang tot uw read-only views. Gebruik escalatie instellingen om te specificeren wie er alerts ontvangt in het geval van problemen.

Cloud Monitoring

Monitoren vanuit de Cloud

Website, netwerk en server monitoring vanuit de Cloud biedt diverse voordelen. Uw hoeft geen nieuwe hardware of software te installeren omdat onze software opereert vanuit de cloud. Uptrends is dus ook zeer goed schaalbaar.

Uptrends support
staat voor u klaar!

Het Uptrends support team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Ons hoofkantoor is gevestigd in Alphen aan den Rijn, en met kantoren in de Verenigde Staten en Duitsland kunnen we support bieden wanneer u het nodig heeft.

Support

Meer dan 10.000 gebruikers gebruiken Uptrends om hun website en servers te monitoren.

Uptrends is de complete website, server en netwerk monitoring dienst, die u direct vanuit de Cloud kunt benaderen. Veel Fortune 500 organisaties, maar ook kleine tot gemiddeld grote bedrijven, vertrouwen dagelijks op onze server en website monitoring tools. Iedereen die een website, server of netwerk exploiteert kan profiteren van de kracht en veelzijdigheid van Uptrends.

Gratis Proefversie Aanvragen
Customer

“Binnen de Bencom Group maakt het IT-team en management al jarenlang naar alle tevredenheid gebruik van de geavanceerde mogelijkheden van Uptrends.”

—Ben Woldring, CEO & Founder BenCom Group