Uptrends App voor Windows

U heeft constante toegang tot alle performance- en servergegevens van uw website, inclusief uptime, fouten en laadtijd.

U heeft constante toegang tot alle performance- en servergegevens van uw website, inclusief uptime, fouten en laadtijd.

Alles is beschikbaar op uw Windows-telefoon.
Windows Phone App Uptime overview

Ontvang direct een overzicht van de status en fouten van uw website en servers.

Windows Phone App Uptime overview

Laadtijdgrafieken maken het gemakkelijk om de huidige performances van uw website te analyseren.

Controleregel status

Met de Windows Phone app kunt u altijd en overal snel de status van al uw websites en servers checken. Als u veel probes in uw account heeft, kunt u gemakkelijk zoeken naar een specifieke controleregel.

Controleregel-overzicht

Klik op een controleregel om snel de performance te bekijken zoals de huidige status, het totaal aantal fouten, beschikbaarheid en laadtijd in de afgelopen 24 uur. Klik op de Bewerken-knop om de belangrijkste eigenschappen van de controleregel te bewerken, of de probe en de bijbehorende meldingen uit te schakelen.

Laadtijd

Detecteer snel trage pagina-laadtijden: het laadtijd overzicht toont de gemiddelde totale en gemiddelde resolve time voor de periode die u kiest. U kunt overschakelen van een gedetailleerde weergave per uur naar meerdere dagen of een maandweergave.

Controleregel beschikbaarheid

Bekijk de gemiddelde beschikbaarheid van een URL, transactie of server in een gedetailleerde grafiek voor een bepaalde periode.

Beheer instellingen

U kunt eenvoudig controleregels of meldingen vanuit het detailscherm van een controleregel uitschakelen. In het app-instellingen gedeelte van de Windows Phone app kunt u berichtinstellingen veranderen, het groepsfilter instellen of een controleregel toevoegen.

Push berichten

Ontvang meteen meldingen op uw Windows Phone via pushberichten om op de hoogte gebracht te worden van eventuele uitval of performance problemen.

Extra Informatie

Updated

November 7, 2013

Size

Under 1 MB

Current Version

1.0.3.0

Requires Windows Phone

7.5 and 8