1. Wat voor alerts kan ik ontvangen?

Uptrends kan u alerts sturen via SMS, e-mail, RSS en MSN Messenger. U kunt zelf instellen wat voor een alert u wilt sturen naar welke contactpersoon.

2. Hoe stuur ik een test SMS en e-mail alert?

Om er zeker van te zijn dat u een SMS alert ontvangt op uw mobiele telefoon in het geval uw website of server niet meer bereikbaar is kunt u een test SMS en e-mail sturen. Ga naar account instellingen, selecteer contactpersonen en maak een contactpersoon aan of pas deze aan. Hier kunt u een test SMS alert versturen. U zult een SMS bericht ontvangen met een verificatie code. Vul a.u.b. de verificatie code in zodat wij weten dat u de SMS alert ontvangen heeft. Op dezelfde pagina kunt u ook een test doen met e-mail alerts.

3. Ik heb geen SMS ontvangen, wat kan ik doen?

Wij adviseren u om een aantal minuten te wachten. Als u helemaal geen SMS ontvangt raden wij u aan om een andere SMS gateway te selecteren.Om een andere SMS gateway te selecteren klik op login, instellingen en dan account instellingen. Selecteer de tab instellingen en klik op aanpassen en dan account instellingen. U kunt nu kiezen tussen verschillende SMS gateways uit verschillende landen. Als u helemaal geen SMS alert ontvangt raden wij u aan om contact met onze klantenservice op te nemen. Wij zullen u proberen te helpen. Ga naar onze contactpagina voor onze contact details. .

4. Hoe stop ik SMS alerts als mijn website of server down is?

You can stop SMS/text messaging or any other alerts if you go to the Probe Status report and click the “Alarm Off” button. The alerts of this specific probe will immediately stop.

5. Hoeveel SMS alerts heb ik en hoe voeg ik SMS alerts toe?

U krijgt standaard 20 SMS alerts iedere maand. De SMS alerts zijn niet cumulatief. Om te zien hoeveel SMS alerts u nog heeft kunt u gaan naar account instellen.

6. Ik heb een alert ontvangen maar mijn website of server is bereikbaar.

Uptrends is ontwikkeld om zo min mogelijk alerts te sturen terwijl alles bereikbaar is. Wij doen 2 keer een check voordat u een alert ontvangt. Als de fout is opgelost binnen 1 minuut kunt u een alert ontvangen. Of, in het geval als er een gateway probleem is en uw website niet te bereiken is via het Internet, kunnen wij u ook een alert sturen terwijl u de server of website wel kunt bereiken.

7. Wie zal een alert ontvangen?

Wij zullen een alert sturen aan de contactpersoon of contactpersonen groep die tot een specifieke controleregel behoren. U kunt de instellingen veranderen wie een alert ontvangen als u naar account instellingen gaat en aanpassen alert definitie selecteert van een alert of contactpersonen groep.

8. Kan ik meerdere contactpersonen toevoegen die een alert ontvangen?

Ja, u kunt meerdere contactpersonen toevoegen die een alert willen ontvangen voor een specificieke controleregel. Ga naar account instellingen, selecteer contactpersonen groep en voeg diverse contactpersonen toe aan deze groep. Ga dan naar alert definities en voeg deze groep aan de specifieke controleregel of controleregel groep toe.

9. Kan ik mijn alerts instellen zodat een contactpersoon alleen een alert ontvangt tijdens bepaalde tijden?

Ja, u kunt dit doen door te gaan naar account instellingen, selecteer contactpersonen en selecteer aanpassen contactpersonen. Hier kunt u het werkschema en specifieke uren selecteren dat een contactpersoon een alert ontvangt.

10. Kan ik bepalen welke contactpersoon een SMS alert ontvangt en welke een e-mail alert?

Ja, u kunt escalatie niveaus aanmaken voor een specifieke controleregel. Ga naar account instellingen en selecteer alert definities. Uptrends heeft 3 escalatie niveaus. Voor escalatie niveau 1 kunt u bijvoorbeeld de contactpersonen groep of contactpersoon selecteren die direct geïnformeerd moeten worden als er een fout geregistreerd word. Voor escalatie niveau 2 kunt u het back up operations team selecteren en voor escalatie niveau 3 de marketing afdeling of het management.

11. Is het mogelijk dat ik extra kosten in rekening krijg gebracht voor de (internationale) SMS berichten die jullie sturen?

Wij hebben contracten met verschillende gateway providers om u de SMS alerts te versturen. Onze SMS berichten zijn volledig gratis en onderdeel van uw monitoring contract. Echter, het kan voorkomen dat uw mobiele telefoonprovider extra kosten in rekening brengt voor de (internationale) SMS berichten die wij u versturen. Om dit (mogelijk) op te lossen, kunt u proberen om een andere SMS gateway te selecteren. Navigeer naar "Account instellingen", klik op "Instellingen" en klik op "Bewerken" om een andere gateway te selecteren.