1. Hoe voeg ik een operator toe?

Navigeer naar "Account setup" en kies "Operators" in het menu. In dit scherm, klik op "Operator toevoegen".

2. Hoe geef ik een operator administrator rechten?

Als u een operator wilt aanwijzen als adminstrator, voeg hem of haar dan toe aan de "Administrator" groep. Navigeer naar "Account setup", "Operator groups", "Administrators" en klik op "Bewerken".

3. Ik wil alleen alerts ontvangen in een specifieke tijdsperiode gedurende de week. Hoe stel ik dit in?

U kunt een dienstperiode instellen voor elke aparte operator. Navigeer naar "Account setup", "Operators" en selecteer een operator. In dit scherm, ga naar de "Dienstperiode"-tab en klik op "Bewerken". Klik op "Voeg dienstperiode toe". Hier kunt u de dienstperiode van een operator instellen. Als een operator geen dienst heeft, zullen er geen alerts naar hem of haar worden gestuurd.