1. Kan ik mijn account upgraden en hoe werkt dit?

U kunt uw Uptrends account op ieder moment upgraden naar een betaald account, hogere versie of extra controleregels. U betaald dan alleen het verschil tussen de versies of extra regels. Dit bedrag is gebaseerd op de nog lopende de maanden totdat de jaarlijkse licentie weer verloopt.

Om te upgraden, login en klik op de upgrade link. Om te upgraden naar een hogere versie, neem contact met ons op svp.

2. Kan ik een vergelijking bekijken van de verschillende versies?

Ja, ga naar onze prijzen pagina. Hier kunt u de verschillen zien van de versies die wij aanbieden.

3. Ik heb een gratis proefaccount aangevraagd voor 4 weken. Hoe upgrade ik naar een betaald account?

Na de gratis 4 weken proefperiode verloopt uw Uptrends account. U zult diverse e-mails ontvangen hierover van ons met een link om te upgraden. Ook kunt u upgraden door in te loggen en te klikken op de upgrade link in uw applicatie. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met onze sales managers.

4. Hoe voeg ik extra controleregels en SMS alerts toe aan mijn account?

Om extra controleregels of SMS alerts toe te voegen aan uw Uptrends account, login, klik op beheer en ga naar controleregels. Hier kan u extra controleregels bestellen. Deze worden dan direct toegevoegd aan uw Uptrends account. Om extra SMS alerts te bestellen, neem contact met ons op.

Hoe kan ik mijn account annuleren?

Als u uw Uptrends account wilt opzeggen, kunt u simpelweg onze e-mails voor verlenging negeren. Wij zullen altijd toestemming vragen om uw Uptrends account te verlengen. U kunt contact met ons opnemen om uw account per direct stop te zetten.