1. Hoe stel ik een DNS controleregel in?

• Poort
    De standaard poort waarde voor de DNS controleregel is 53.
  • DNS Server
    Specificeer de domeinnaam of het IP adres van de DNS server die uw wilt testen. Bijvoorbeeld: n1s.yourprovider.com.
  • DNS test
    Specificeer het type van de DNS query. Ondersteunende waardes zijn A, CNAME, MX, NS, TXT, SOA.
    Bijvoorbeeld: Als u eenvoudig wilt testen of het domein van uw website overeenkomst met het IP adres van uw server, kies A Record
  • Test waarde
    Specificeer de domeinnaam waarvoor u de query wilt
    Bijvoorbeeld: www.uwdomein.com
  • Verwacht resultaat
    Het resultaat dat u verwacht terug te krijgen van de DNS query. Bijvoorbeeld, als u een domeinnaam van een website aan het testen bent (een A Record query), vul dan het IP adres  van uw domeinnaam in. Wij zullen controleren of het antwoord van de DNS query overeenkomst met dit IP adres.
    Tip: indien uw domeinnaam meerdere IP adressen gebruikt, dan kunt u een reguliere expressie gebruiken om de meerdere waarden te controleren. Bijvoorbeeld: 1.2.3.4|5.6.7.8.