Op deze pagina staan de meest gestelde vragen over de Full Page Check en website performance monitoring. Wilt u hier meer over weten, bezoekt u dan onze website performance monitoring informatie pagina.

1. Wat is een Full Page Check?

De Full Page Check is gebaseerd op een in-browser ervaring. We laden de pagina in een echte browser, inclusief afbeeldingen en scripts die deel uit maken van die pagina. Omdat de Full Page Check browser-based is, wordt er alleen ingeladen wat nodig is voor die specifieke pagina, zoals elke browser zou doen. Als gevolg daarvan, word elk script (zowel interne en third-party scripts, waaronder Google Analytics, etc.) ook daadwerkelijk uitgevoerd. De timing voor elk element, getoond in de waterval grafiek, is precies zoals het gebeurt in uw browser.

2. Waarom heeft het een gewicht van drie controleregels?

Uiteraard moeten we veel meer data verwerken, en downloaden we een stuk meer dan bij een normale HTTP controleregel, daarom rekenen we voor een Full Page Check drie controleregels.

3. Welke instellingen van de Full Page Check kan ik wijzigen?

De Full Page Check kan fouten opsporen in meerdere speciale gevallen. U kunt verschillende instellingen wijzigen:

• Controleren op een maximale grootte (in bytes) van de gehele pagina, inclusief alle gedownloade pagina elementen
  • Controleren op een maximale grootte (in bytes) voor een enkel pagina element (bijvoorbeeld een script, plaatje of een stylesheet)
  • Controleren op een minimale grootte (in bytes) van de gehele pagina.
  • Content match
  • Laadtijd limieten voor de gehele pagina
  • Controleren op fouten voor bepaalde pagina elementen (bijvoorbeeld missende plaatjes)
  • Een foutmelding genereren wanneer een bepaald percentage van pagina elementen faalt, bijvoorbeeld: een alert ontvangen wanneer minstens 10% van de elementen in een pagina falen.
  • De mogelijkheid tot het negeren van fouten voor elementen die van externe websites komen, bijvoorbeeld een extern web analytics of advertentie script.

4. Maakt de Full Page Check gebruik van andere rapportages en grafieken?

De Full Page Check controleregels hebben normale fouten- en laadtijd rapportages en grafieken. De individuele Full Page Check metingen, die u kunt vinden in de controleregel log, bevatten een gedetailleerde waterval grafiek die voor elk pagina element connectie- en laadtijden toont.